Schäffer Szilvia, FloverArtitude
A Flover Artitude Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, Schäffer Szilvia virágkötő, esküvői és rendezvény dekoratőr vagyok.

Világéletemben rajongtam mindenért, ami szép. Érzéseimet gyakran fejeztem ki az ajándékba adott virágcsokor formájában, otthonom és kereskedelmi vállalkozásunk évről-évre változó dekorációjában, amelynek sokan csodájára jártak, dicsérték.

Egy betegség ébresztett rá, hogy ez az, ami boldoggá tesz és amellyel a visszajelzések alapján másoknak is örömet okozok. Korábban csak zavarba jöttem, mosolyogtam, amikor a rendelés lehetőségeiről érdeklődtek, hiszen úgy gondoltam, a virágkötés számomra egy hobbi. Egy titkos világ, amelyben hétköznapi csodák születnek.Olyan csodák, amelyből egy idő után összeállt egy kedves, természetes és szép, „szilvis” világ körülöttünk. Ekkor azonban úgy döntöttem, hogy itt az idő: a továbbiakban kizárólag a virágkötészettel, dekorációval fogok foglalkozni. Szeretnék a számotokra fontos napok részese lenni, emlékezeteset alkotni és gyönyörködni a mosolyotokban. Annyi napot szeretnék ezentúl ilyen dolgokkal tölteni, amennyit csak lehetséges!

A családi üzletet hátrahagyva ezért újra iskolapadba ültem, majd a bizonyítványok megszerzését követően a legjobb hazai és elismert thaiföldi virágkötő mesterek továbbképzésein csiszoltam végleges formájára a Flover Artitude stílusát. Különlegességük, hogy teljes körű, tematikus esküvő- és rendezvénydekorral együttesen foglalkozunk, saját, bérelhető virágfallal és vintage kiegészítőkkel rendelkezünk, az orchidea dekorációk egzotikus virágcsodáit szintén saját importból biztosítjuk, de ugyanilyen szívesen dolgozunk hosszantartó selyemvirágból is. A vállalkozás neve egy szójáték: a virágszerető, művészi hozzáállásra és azokat a minőségi megoldásokra utal, amellyel elképzeléseiteket a legjobb formába önthetjük.

Örülök, ha Te is kellemes, jó érzéseket vagy éppen örök emlékeket merítesz a munkáimból, akár az itt található, valóban saját virágfalainkról, virágcsokrainkról, magán vagy üzleti célú dekorációinkról készült fotók, akár egy egyedi megbízás által. Köszönöm, hogy megtiszteltél a látogatásoddal!

Ha kérdésed, kérésed van, keress bizalommal!

Árajánlat kérés

Megismertem és elfogadtam az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez.